Miért éjszaka?

Az időpontválasztásnak a legegyszerűbb praktikus okai is vannak: ilyenkor érünk rá a legtöbben, ráadásukl a nagy meleg sem zavarja vendégeinket. (Az idei nyáron viszont különösen is reméljük, hogy hideggel sem kell számolnunk.)

Az este azonban különleges több szempontból is. A csillagos égre pillantva úgy érezzük: valami történik, mintha a menny és a föld összeérne. És valóban: szeretnénk, ha egy estére, majd pedig a résztvevők egész életére (ÖRÖKéletére) összeérne a menny és a föld.

Sötétségben gyakran délünk. Ugyanakkor a sötétben meggyújtott gyertya rádöbbenthet mindannyiunkat életünk "pislogó mécses voltára", de arra is, hogy úgy tekinthetünk Jézus Krisztusra, mint aki a világ világossága.

Az éjszaka különleges atmoszférát nyújt : fáklyák, mécsesek, színes fények.

Erről írni nem is igazán lehet. Meg kell tapasztalni!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr92112813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása