Az alábbiakban a lelkészi hivatal elérhetőségeiről és az ünnepi menetrendről adunk tájékoztatást.

A Községi Önkormányzat segítségének köszönhetően a tervek szerint december 10-11. napján át tudunk költözni az önkormányzat Jókai utcai lakásába (a gyógyszertár épületében található szolgálati lakásba). Itt egyelőre egy iroda és egy lakószoba kerül kialakításra a lelkészcsalád számára. Jövő héttől tehát itt intézhetik hivatalos ügyeiket (keresztelő, temetés bejelentése, egyéb lelkipásztori beszélgetések, sírhely- és egyéb ügyintézés). A lelkészi hivatal vonalas telefonszámán egyelőre nem éri meg próbálkozni, a telefonvonal elégett. Hivatalos ügyben Lászlóné Házi Magdolna lelkész a 20/7700081-es számon érhető el. (A károsult parókiánál minden elérhetőséget megtalálnak.)

Az istentiszteleteket és egyéb gyülekezeti alkalmakat december 12-ig még a Községi Könyvtárban tartjuk, ezt követően a Római Katolikus Egyházközség Jókai utcai plébániáján tartjuk, a tervek szerint az időpontok változatlanok.

Következő istentiszteletünk tehát:

December 12. (advent 3. vasárnapja) de. 9 óra - Községi Könyvtár - úravcsoraosztással.

Karácsonyváró szeretetvendégségünket pedig a meghirdetett időpontban, 2010. december 12-én (vasárnap) du. 3 órako tartjuk szintén a Községi Könyvtárban. Kérjük, hogy aki tud, süteménnyel járuljon hozzá ünnepváró délutánunkhoz.

Szeretettel várunk mindenkit alkalmainkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr112501600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása