Idei különleges templomi éjszakánk az alapozás körül zajlik.

Ha jártál az utóbbi időben portánk környékén, talán nem is kérded, miért. Tavalyi Nyitott templom programunk óta sok-sok minden történt: tűz, kiköltözés, parókiabontás. Reményeink szerint hamarosan indulhat az építkezés, hogy legkésőbb jövőre egy modern, esztétikus gyülekezeti centrummal gazdagodjon falunk. Alapozás előtt vagyunk tehát...

És alapozás után - éppen száz évvel. Templomunk alapkövét ugyanis éppen egy évszázaddal ezelőtt, 1911-ben helyezték el. Ezért az idei Nyitott templom éjszakája kis centenáriumi ünnepségsorozatunk első állomása is. Augusztus 19-én több ponton is utalunk majd a száz évvel ezelőtti eseményekre. Neked egy dolgod van: eljönni és velünk ünnepelni. (Képünk ez év márciusában készült.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr983114741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása