"Kimondhatatlan hálával és örömmel adjuk hírül, hogy ismét megtapasztaltuk Isten kegyelmét és szeretetét: a lebontott pusztaföldvári evangélikus parókia helyén felépült új gyülekezeti házunk. Az épület felszentelésére 2012. június 23-án, szombaton délután kerül sor. A gyülekezeti centrumot a templomunkban 16 órakorkezdődő hálaadó istentisztelet után Gáncs Péter, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke áldja meg. A találkozás örömében bízva szeretettel hívjuk és várjuk családjával, ismerőseivel együtt ünnepünkre" - eddig a meghívó hivatalos szövege.

Természetesen a fenti sorokkal blogunk látogatóit is szeretettel invitáljuk örömünnepünkre. Érdemes azonban a következő hetekben is ellátogatni erre az oldalra, mert az ünnepről sok-sok infót töltünk fel, miközben visszatekintünk ez elmúlt másfél éve megpróbáltatásaira és örömeire.

Addig pedig lájkoljátok gyülekezetünk Facebook-profilját ide kattintva, hogy biztosan ne maradjatok le semmi fontosról.GYC.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr204572937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása