És akkor álljon itt az idei Nyitott templom éjszakájának teljes programja! A címben azért a kérdőjel, mert természetesen idén is lesznek kisebb meglepetéseink. És ugyebár a meglepetésnél fogalmilag kizárt, hogy idő előtt eláruljuk. Ezért nem is tesszük. :)

Ami bizonyos, az az alábbi:

18 órától: Bemelegítő játékok

19:00: "Kezdőrúgás", avagy köszöntés

19:10: Emlékezés a földvári "Aranycsapatra", avagy a templomépítő hősökre

19:20: Zenés lélektorna a Zenebarát felebarátokkal

20:00: "Csapatépítő térning", avagy interaktív istentisztelet. A szövetségi kapitány: Jézus Krisztus (Megváltó). A pályaedző: Lázár Zsolt (esperes)

21:00: Kis éji zene, avagy zenés "edzésnaptár". Alföldi Csaba orgonál, Németh Gabriella a 100 éve született Túrmezei Erzsébet verseiből válogat

21:45: Filmvevítés

kb. 23:45: "Nyújtás és lazítás": gyertyafényes áhítet és éjszakai áldás

Egész este: kiállítás Somogyvári Imre keresztény ihletésű bélyeggyűjteményéből, meditációs ösvény a csigalépcsőn, a "kispadon" kalóriautánpótlás és frissítő (Jenő kántor bodzaszörpje), gyereksarok és egyéb meglepetések.

logó kék sárga_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr24684251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása