Ugye, néztétek az olimpia megnyitóünnepségét? Felcsendült ott egy dal. Persze több is felcsendült a Rolling Stonestól az brit himnuszig (apropó Himnusz! Milyen érdekes, hogy mi így kezdjük: "Isten, áldd meg a magyart...", a britek meg így: "Isten, óvd a királynőt..."). Szóval volt egy dal, amit a gyönyörű hangú skót énekesnő, Emeli Sandé énekelt. Felismertétek? "Abide with me..."

Ha most így nem ugrik be, hallgassátok meg, belinkeljük a stúdióváltozatát.

Ez a dal ugyanis nem más, mint az általunk is szeretett esti egyházi énekünk, az Ó, maradj vélem eredeti ékes angol nyelven. Nemcsak a dallam, a szöveg is gyönyörű. A mi változatunk szövegét itt találod.

Gyere el pénteken a Nyitott templomra, és talán ezt is velünk énekelheted. :) (A fotót a Dayly Mail oldaláról kölcsönöztük.)

emeli sande.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr814683045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása