Ugye milyen idegesítő, ha eaz országúton beragadsz egy hetvennel zakatoló teherautó mögött? Nyomnád a gázt, váltanád a sebességet...

Előző blogbejegyzésünk óta többen kitöltötték már kérdőívünket a földvári istentiszteleten tapasztaltakról. Nyilván az efféle megmozdulásoknak akkor van értelmük, ha az illetékesek kiértékelik az eredményt, és annak fényében megváltoztatják a megváltoztathatót. Ezt szeretnénk tenni mi is.

Február 11-én (péntek) este 6 órakor szeretnénk ötödik sebességbe kapcsolni. Ideje rálépnünk a gázpedálra, hogy az élet el ne rohanjon mellettünk. Egy munkamegbeszélést hívtunk össze (nevezzük akkor "pénteki munkacsoportonak"!), ahová szeretettel várunk mindenkit, aki egyházközségünk holdudvarába tartozik. Szeretnénk tavasztól új programokat, megmozdulásokat, alkalmakat szervezni, a régieket a mai kor emberének elvárásaihoz igazítani, hogy aztán száguldhassunk - reménység szerint a mennyei Atya felé...

Várunk téged is, ha van ötleted vagy szívesen részt vennél abban a csapatban, amelyik a jövő gyülekezeti alkalmait szervezi és lebonyolítja. Ez egy olyan hely, ahol szükség van rád is. Találkozzunk péntek este a katolikus plébánia épületében!

Addig pedig kitöltheted a hivatkozott kérdőívet itt:

http://www.unipoll.hu/Survey.aspx?surveyid=26713608

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr1002642223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása