Bár már Pál apostol is írta, hogy "nem magunkat prédikáljuk, hanem a Jézus Krisztust", hadd mutassuk be istentiszteletünk igehirdetőjét. Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat Szabóné Mátrai Marianna, így ő prédikál az este 8 órakor kezdőd istentiszteleten két hét múlva.

Szabóné Mátrai Marianna 1974-től '83-ig Pécsett, majd 1996-ig Budapest-Zuglóban szoltált lelkészként. 1996 óta az Evangélikus Hittudományi Egyetem Gyakorlati Intézetét vezeti (lényegében az az intézet felel azért, hogy a teológusok megtanuljanak jól prédikálni és hittanórákat tartani), ettől az évtől szerkeszti a Lelkipásztor című folyóiratot, mely az evangélikus lelkészek első számú szakmai fóruma. Jelenleg mindezek mellett a Déli Evangélikus Egyházkerület püspökhelyettese. (Képünk 2010-ben Szarvason, a Szélrózsa találkozón készült Bolla Zsuzsa képén Szabóné Mátrai Mariann hirdeti az igét.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr583122854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása