Október 31-én (hétfő) du. 3 órakor kezdődik az az ünnepi alkalom, amikor nemcsak megemlékezünk templomunk alapkőletételének 100. évfordulójáról (ugyanis napra pontosan egy évszázada, 1911. október 31-én helyezték el az alapkövet), hanem elhelyezzük az új gyülekezeti centrum alapkövét is.

A kezdő kapavágással nem vártak a munkások, amint lehetett, nekikezdtek a munkának. Mi pedig már látjuk, hogy körülbelül mi hol lesz.

A kép a Rákóczi utca felől készült, balra található a templom, jobbra pedig a régi iskolaépület. A képen feltüntettük a fontosabb helyiségeket. Az épület nem közvetlenül az utcafronton lesz, hanem egy 5 méter széles előkert található majd előtte (terveink szerint sok-sok színes virággal). A z épület utca felőli részén található egy mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető közösségi terem, sajt mosdóval és teakonyhával. Itt tarthatjuk majd téli istentiszteleteinket és egyéb programjainkat. A lelkészi iroda innen is megközelíthető, de az épület hátsó részében található lelkészlakásból is. A ház mögött egy könnyűszerkezetes garázs és kazánház lesz, vegyestüzelésű kazánnal.

Sok munka, aggódás és imádság előzte meg, hogy legalább idáig eljussunk. Munkára és imádságra még sok szükségünk lesz. De egyelőre a háláé és az ünneplésé a főszerep. Hétfőn délután ünnepelj velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr733328656

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: scr888 how to hack 2019.06.05. 23:02:32

Best screen names for online dating - deokuxj

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása