Szeretnéd tudni, hogy hová visz az út ? Ebben segít az Útmutató. A kis kiadvány minden napra tartalmaz két-két mondatot a Bibliából (+ kettő másik igehelyet, amelyet magad kereshetsz ki a Szentírásból). Reggel, indulás előtt, vagy este elalvás előtt fellapozhatod, és segítség lesz neked a mindennapok során. Ára mindössze 370,- Ft. (Kis mérete miatt elfér táskában, zsebben is.) 570,- Ft-ért kapható a bővített Útmutató, amely minden napra egy-egy imádságot, idézetet is tartalmaz.

Megérkezett az Evangélikus Naptár is. A 270 oldalas kalendárium a hasznos olvasnivalók mellett tartalmazza az elmúlt év krónikáját, többek között fényképet közöl a pusztaföldvári Nyitott templom éjszakájáról. Ára most csak 790,- Ft.

Karácsonyi ajándéknak is nagyszerű a Biblia. A nagyalakú, igen szép kiadású ára 2900,- Ft. Az Evangélikus Énekeskönyv 1750,- Ft-ért megvásárolható. Kapható a lelkészi hivatalban, a lelkésznél, valamint istentiszteleteink helyszínén. Akár holnap vagy az ünnepek alatt.

Persze mindez a készlet erejéig, úgyhogy tanácsos sietni. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr953471277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása