Írd be a naptáradba, hogy július 26-án a pusztaföldvári evangélikus templomban ismét NYITOTT TEMPLOM ÉJSZAKÁJA! A tervek szerint ismét 18 órától várunk benneteket. A programot úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály és sokféle érdeklődésű ember megtalálja ÖRÖMÉT. És az öröm nem véletlenül lett kiemelve. A hatodik Nyitott templom programon ugyanis minden az örömről fog szólni. Gyere már 6-ra, vagy kapcsolódj be később, maradj éjfélig, vagy akár csak egy órát! (A program közben szabad a jövés-menés, bár reméljük, hogy leginkább a jövés.)

Itt és a Facebook-oldalunkon hamarosan részletes programot találtok, és megtudhatjátok, mikor és miért érdemes velünk lenni.logó kék sárga_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr595384313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása