Minden búcsú nehéz. Különösen, ha egy olyan épületről van szó, amely hosszú évtizedenek keresztül volt a lelkészcsaládok otthona, valamint egy közösség lelki otthona. Az épületek pusztulnak, nekünk viszont azt a hazát kell szem előtt tartanunk, amely nem pusztul el, vagyis az örök életet. Ez utóbbi gondolatot Lászlóné Házi Magdolna lelkész helyezte azok szívére, akik részt vettek a március 20-án tartott búcsúistentiszteleten. Az igehirdetés, közös imádság, áldás és ének után a lelkész levette a lelkészi hivatal  hivatalos tábláját az épület homlokzatáról.

Abban bízva léptünk ki a z épület küszöbén, hogy Isten kegyelméből még az idén beléphetünk egy új, modern gyülekezeti centrum ajtaján.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr252756665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása