nyitotttemplomegere 2011.05.02. 12:53

1 %

Kedves Adózók!

Elérkeztünk a bevallási véghajrához. Már alig három hetünk van, hogy "meggyónjunk" az adóhivatalnak. Ez azt jelenti, hogy eddig van lehetőség rendelkezni az szja-nk 1 %-áról. szeretettel kérünk mindenkit, aki még nem jelölt meg célt, hogy a Magyarországi Evangélikus Egyház 0035-ös technikai számát írja a nyilatkozatra az egyházaknak adható (második) 1 %-kal kapcsolatban. (Felhívjuk a figyelmet, hogy nyilatkozatot  utólag azok is tölthetnek ki, akik már beadták 1 %-os felajánlás nélkül adóbevallásukat.)

Egyházunk az idei kampányában az általa fenntartott anyaintézményeket helyezi a figyelem középpontjába. Ezen túl az evangélikus egyház több tucatnyi oktatási és szociális intézményt működtet országszerte, és például az országos egyház támogatásával indulhat el - reménység szerint - Pusztaföldváron is az új gyülekezeti centrum beruházása. Az adózónak csak egy mozdulat, az egyháznak óriási segítség.

Az 1 %-os kampányról bővebben ide kattintva olvashatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr982871529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása