Az idén minden a sport körül forog. Alig néhány napja még a spanyolok és az olaszok öltöttek címeres mezt, hogy a kontinens legjobbjának négyévente járó kupát megszerezzék a futballpályán, lassan mi magunk is többet emlegetjük Londont, a nyári olimpia idei helyszínét, mint Pusztaföldvárt.

Ha pedig minden a port körül forog, miért ne kerülnénk hát mi is csúcsformába? Persze nemcsak testileg, hanem lelkileg is. A templomot nevezhetnénk (és most nevezzük is) lelki fitness teremnek, ahol a legjobbat hozhatjuk ki a lelkünkből. Hogy pontosan milyen "edzéstervet" állítottunk össze neked augusztus 3-ára, arról egy kicsit később. Itt a blogon, és akár a Facebookon is, ha ide kattintasz, és lájkolsz bennünket.

Felkészülni, vigyázz... 30 nap múlva start! (Kép forrása: nemzetisport.hu)

vízilabda.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr824622280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása