"-jó ez a sok program, de ha a gyomor megkordul..." - gondolhatják sokan. És mennyie igauk van! Már Jázus is tudta, hogy nem elég e lelket táplálni. Nem véletlen, hogy több történetből is tudjuk: közös evészet kapcsolódott nem egy prédikációjához.

Minden alkalommal ezért kis kávéházzá alakul templomunk hátsó tere, ahol nemcsak szendvics és ásványvíz várja az éhezőket egész este a gyülekezet hölgy tagjainak jóvoltából, hanem gyertyafény és baráti szó is.

Ezúton is megköszönjük mindazok segítségét, akik szenvdiccsel, sütménnyel is készülnek a Nyitott templom éjszakájára. Aki pedig szívesen csatlakozna a segítőkhöz, ne legyen rest jelentkezni. Minden alkalommal már a készülődés során megtapasztaljuk a közösség teremtő erejét.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr172113648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása