Néhány nappal ezelőtt megérkezett a tűz sújtotta parókia bontási engedélye. A sok-sok segítségnek köszönhetően sor került az épület kiürítésére. Nem szeretnénk azonban búcsú nélkül távozni.

Mit tagadjuk? Szívünkhöz nőtt ez az épület, amely majdnem másfél évszázadon keresztül jelentett az éppen itt lakó lelkészcsalád és gyülekezet otthonát is. Bizonyára sokan vannak, akiknek szép emléke kötődik az épülethez: egy vigasztaló szó, egy kiadós beszélgetés, egy jó hanglatú est vagy egy sokat nyújtó prédikáció. Ezt fogjuk vasárnap megköszönni.

Március 20-án (vasárnap) du. 5-kor egy rövid istentisztelet keretében adunk hálát Istennek a múltért, és kérünk erőt az újrakezdéshez. Találkozzunk - utoljára - a bontás előtt álló parókiánál!

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr762749798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása