Első alkalommal lesz vendégünk a Zenebarát Felebarátok együttes csapata Békéscsabáról. A főként katolikus fiatalokból álló társaság 2008 óta szervez közösségi programokat a megyeszékhely legfiatalabb templomában, a jaminai Jézus szíve-templomban. családi napokat, gitáros találkozókat rendeznek, emellett ők honosították meg a városrészben a négy héten át tartó Ökumenikus Advent rendezvénysorozatot. Programjaikkal több ezer embert élnek el.

Lelkesedésük, elhivatottságuk példaértékű. Ökumenikus nyitottsággal szervezik programjaikat, ezért nem is volt kérdés számukra, hogy igent mondanak meghívásunkra. A Nyitott templom éjszakáján félórás "bemelegítő" zenei szolgálat után ők zenélnek a 8-kor kezdődő istentiszteleten is.

(A kép honlapjukról való.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr113127987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása