Most végre azt is eláruljuk, hogy milyen filmet nézhetnek meg, akik este fél 10 után is velünk maradnak holnap a Nyitott templom éjszakáján. A 2007-ben bemutatott Bakancslista című filmre esett a választásunk.

A történet két ember (Jack Nocholson és Morgan Freeman) összefonódó sorsa. Teljesen más körülmények közül, más életfilozófiával kerülnek ugyanazon kórterembe. A betegség mindkettejüknél gyógyíthatatlan. A bakancslista pedig nem más, mint azon dolgok felsorolása, amelyet meg szeretnének tenni - mielőtt "feldobják a bakancsot". Az iróniával fűszerezett filmdráma nemcsak megnevettet gyakran, hanem el is gondolkoztat és rádöbbent mindannyiunkat: érdemes lenne hasznosan felhasználni azt az időt, amelyet a földi életre kaptunk...

Egy filmes oldal kommentjében olvassuk: "Valóban nagyszerű film és a két főszereplő egyik legjobb alakítása ahogy előttem is írták. Végig lekötött mindenkinek ajánlom aki nem látta."

Most megteheted: holnap este 21:30-tól a Nyitott templom éjszakáján.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitotttemplom.blog.hu/api/trackback/id/tr963161926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása